2010. november 27., szombat

Ezek a 80 éves kis Öregasszonyok...

Tele vagyok endorfinnal. Anyut szerdán bevittem a kórházba, csütörtökön megoperálták, és ma már itthon is vagyunk. Egy nyavalyás kis daganat próbálkozott újra, de Anyut nem abból a fából faragták, aki ilyesmitől megreccsenne. Már főzi az ebédet. A kórházi szobatársai azt mondták, hogy "nagyon mozgékony a néni", magyarul: az agyukra ment az állandó serte-pertélésével (hála Istennek).
Mostanában "véleltlenül" két könyvet is olvastam szokatlan prehisztorikus tárgyakról, leletekről. Az egyik: Reinhard Habeck "Ókori csúcstechnológia", a másik pedig "A szent Frigyláda elveszett titkai" Laurence Gardnertől. Mindkét könyv csak megerősített abbéli hitemben, hogy a Földön már jónéhány civilizáció létezett, és pusztult el. A mostani biztosan nem az első, de mégcsak nem is a legfejlettebb, sőt... szerintem nagyon is alacsonyrendű. Egyre több helyen bukkannak fel adatok arról, hogy már ismerik (az egyiptomi kultúrában, sőt az azt megelőző kulturákban is ismerték) a nemesfémek monatomikus formáját, amelynek segítségével a rák, az AIDS és még sok súlyos betegség gyógyítható. De mindez kapcsolódik energiákhoz is. Már újra ismerik a tiszta energiforrást, amivel megmenthető lenne a Föld a szennyezéstől, pusztulástól. Pontosan ezért gondolom, hogy ez a civilizáció nagyon alacsonyrendű, mert a pusztulás árán is ragaszkodnak ennek a civilizációnak a végzetesen szűklátókörű, önző vezető politikusai, tudósai, pénzemberei a hatalmukhoz.

Laurence Gardner írja:

"Miközben David Hudson az 1990-es években a pályamódosított monatomikus elemeket kutatta (amint arról a 11. fejezetben beszámoltunk), az orvostudomány is érdeklődni kezdett az ORME-k lehetséges alkalmazása iránt a rák gyógyításában.
...
A Platinum Metals Review és a Scientific American is beszámoltak arról, hogyan rezonálnak a monatomikus platinafémek a deformálódott sejtekkel, ellazítva és helyreállítva a DNS-t.
Ez az előremutató gyógymód valóban helyreállította a megváltozott sejteket, s nem a szöveteket pusztította, mint a sugárkezelés, vagy az immunrendszert tette tönkre, mint a kemoterápia. Nem is annyira a "rák ellen" dolgozott, mint inkább az "életért".
...
A kutatók álmélkodtak, és hogy a Science of the Spirit Foundation 1996. március-áprilisi hírleveléből idézzünk: "Korábban láttak már olyan anyagokat, amik elpusztítják a rákos sejteket ... Ám soha nem láttak még olyan anyagot, ami szó szerint megváltoztatja a rákos sejtek minőségét, és normális viselkedésre serkenti őket".
... alkalmazták ALS-es betegeken, szklerózis multiplexes betegeken, ízületi gyulladásos betegeken... elárulom napi 2 mg-gal teljesen megszüntette az AIDS-esek Kaposi-szarkómáját (egy uncia 32000 mg, 2 mg az szinte semmi). És tényleg megszüntette a Kaposi szarkómát. Mondom, úgy, hogy 2 mg-ot kaptak betegek injekcióban és a fehérvérsejtszámuk két óra alatt 2500-ról felment 6500-ra. 4. fázisú rákbetegek szájon át szedték, és 45 nap után egyetlen rákos sejt sem maradt a testükben."

(Az ORME- anyagok nemesfémek monatomikus formában, ám nem soorolhatók a fémek közé.)

2 megjegyzés:

  1. Aki a könyvet és a természetet szereti, rossz ember nem lehet.
    A jövőben Hozzád is örömmel fogok ellátogatni !

    VálaszTörlés
  2. Kedves Aranyosfodorka!
    Köszönöm, hogy ellátogattál hozzám. Kicsit ugyan szeszélyes vagyok, már ami a blogolást illeti. Van úgy, hogy napokig nem nyitom ki a gépet, de kérlek, ez nem vegye el a kedvedet. Szeretettel várlak.

    VálaszTörlés