2011. április 24., vasárnap




Húsvéti szünet

Szabi iskolájában is kitört a tavaszi szünet. Egyik nap kimentünk a Dagályba. A termálvizes medencében szétlabdáztuk magunkat, és vizicsatát vívtunk egy sípoló delfinnel meg egy félelmetes szürkecápával. A 3 órás vizicsata után Szabi olyant tett, amire még bölcsis korában is csak hosszas rábeszéléssel tudtuk rávenni. Ebéd után kiájult és aludt egy fergetegeset.
Másnap kimentünk az állatkertbe, ahol természetesen Lujzával töltöttük a legtöbb időt. Legalábbis reméljük, hogy ő volt az egyik fetrendő kis szőrcsomó.
Mielőtt Szabi továbbállt a másik Nagyihoz, hozzánk is fészket rakott a Nyúl. A legnagyobb sikere a levélnek volt, amiben a Nyúl emlékeztette Szabit, hogy vigyázzon a fogaira, és a sok édességből adjon Anyáéknak is. Soha ilyen készséges kínálásban nem volt részünk.

2 megjegyzés:

  1. Szenzációs ez a kis lajhár ! Egyszer én is elmennék a Bp-i állatkertbe, olyan régen jártam ott, hogy azóta biztos rengeteg új látnivaló van már.

    VálaszTörlés
  2. Szívesen kalauzolnálak. A lajhárokat még símogatni is lehet, ha nincs ott a "felügyelő". Állítólag harapnak (mármint a lajhárok), de mi még soha nem tapasztaltunk náluk ilyen agresszivitást. A képek alapján sem tünnek túlságosan vérengzőnek.

    VálaszTörlés